Izaberite stranicu

EXIT 06 je prošao, ali se sa sigurnošću može reći da je ovogodišnji festival dosegao svetske standarde. Organizacija EXIT-a se uhodala, tako da je svojim posetiocima pružila sve ono što su od nje očekivali, pa i mnogo više od toga.
Mladi volonteri Crvenog krsta, tradicionalno, svojim prisustvom doprineli su da se gosti osećaju sigurnije i bezbednije. Na Petrovaradinskoj tvrđavi sanitetske usluge su pružane na 11 punktova, koji su bili vidno obeleženi i opremljeni neophodnim sanitetskim materijalom i materijalno-tehničkim sredstvima (šatori, nosila, ćebad, stolovi, klupe i dr.).

Novina u ovogodišnjoj organizaciji EXIT-a je i dežurstvo u Kampu (kod Univerziteta) na tri punkta. Ukupno je 30 obučenih volontera Crvenog krsta stavilo svoje usluge na raspolaganje gostima.

O broju zbrinutih gostiju, namerno, nećemo pisati u Izveštaju, ali najbitniji podatak je da ove godine nije bilo tragičnih incidenata. Veliki broj posetilaca na EXIT-u (procena organizatora – 50.000 po danu) ukazuje da će prisustvo ekipa Crvenog krsta biti neophodno i u budućnosti.

Pin It on Pinterest