Izaberite stranicu

Покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност АП Војводине, проф. др Зоран Милошевић у име донатора и секретар Црвеног крста Новог Сада Драган Лазић, боравили су у петак, 19.10.2018. године, у Загребу и уручили хуманитарну помоћ (донација 120 школских торби, перница и врећа за патике) Црвеном крижу Загреб са крајњег корисника Српскo нaрoднo виjeће. Том приликом посетили су Црвени криж Загреб и Српскoг нaрoднo виjeће.
Лазић се у Црвеном крижу Загреб састао са равнатељем Петром Пенавом, који логистички помогао реализацију ове донације. На састанку је било речи о унапређењу сарадње између ове две организације која се до сада одвијала у области подмлатка и омладине. Договорен је наставак сарадње а разговарано је и о могућности реализације пројеката од значаја за регионално повезивање организација Црвеног крста.
На крају посете у прoстoриjaмa Српскoг нaрoднoг виjeћa у Зaгрeбу, заменик прeдсeдник СНВ-а Александар Милошевић примио je покрајинског секретара за високо образовање и научноистраживачку делатност АП Војводине проф. др Зорана Милошевића и секретара Црвеног крста Новог Сада Драгана Лазића. Том приликом се захвалио на хуманитарним активностима наше организације.
Догађај је медијски испратила РТВ прилогом из Загреба.

Pin It on Pinterest