Izaberite stranicu

Црвени крст Новог Сада је на позив Црвеног крста Србије учестововао на Тематском скупу, организованом у оквиру програма Промоција хуманих вредности, на Златибору (хотел Палисад) у периоду од 25. до 27. новембра 2022. године.

Црвени крст Новог Сада на наведеном скупу су представљали: др Драган Лазић, секретар, мр Маја Петаков Вуцеља, психолог ОШ „Жарко Зрењанин“ и Филип Михајловић, едукатор, координатор ПХВ Програма.

На скупу је активно учествовало више од 50 особа и то просветних радника, сарадника психолошко педагошких служби из школа, едукованих младих волонтера и секретара и стручних сарадника Црвеног крста из 15 градова и општина са територије Републике Србије.

Дугогодишње искуство учесника скупа, у спровођењу програма Промоција хуманих вредности, је допринело да разговори буду отворени и динамични, а рад се одвијао у пет фокус група. Наведене групе су се бавиле са неколико најзначајнијих тема као што су: потреба за ПХВ програмом, перцепција програма, процена тема, обуке, едукативног и промотивног материјала, вештине едукатора, улога просветних радника и особа професионално ангажованих у Црвеном крсту, прихваћеност и разумљивост ПХВ програма.

Pin It on Pinterest