Пионирска 12, 21000 Нови Сад | Тел. 6622-755 | Факс. 523-945 | info@gockns.org.rs

Црвени крст Новог Сада је 16. јануара 2019. године донирао помоћ Удружењу грађана „Земља живих“ на Ченеју, у виду 45 прехрамбених и хигијенских пакета. Удружење грађана „Земља живих“ је основано с циљем промовисања и афирмације борбе против наркоманије и зависности уопште. Основна активност Удружења „Земља живих“ је ревитализација и рехабилитација зависника у терапијским заједницама, као и њихова ресоцијализација и стварање друштвених услова за социјално интегрисање након лечења. Битан сегмент рада овог Удружења усмерен је, такође, и на превенцију, односно на информисање шире јавности о проблемима наркоманије и могућностима борбе против ове пошасти савременог доба.
Садржај:
– прехрамбени пакет (25 кг брашна, 2кг пасуља, 2кг пиринча, 2л сунцокретовог уља, 2кг тестенине и 1050 гр. месних конзерви)
– хигијенски пакет (6 кг детерџента за веш, 2л детерџента за судове, 2л. шампона за косу, jедан шампон за ваши, 5 тоалетних сапуна, 2 пасте и једна четкица за зубе и 10 хигијенских пакета уложака, 5 једнократних бријача, и једна пена за бријање).

Pin It on Pinterest