Пионирска 12, 21000 Нови Сад | Тел. 6622-755 | Факс. 523-945 | info@gockns.org.rs

Црвени крст Новог Сада уручио је 26.06.2018. године хуманитарну пошиљку Црвеном крижу Вуковар, за крајњег корисника Заједничко веће општина Вуковар. Донација се састојала од 181 школске торбе дониране од стране Покрајинског секретаријата за високо образовање и научно-истраживачку делатност Владе АП Војводине и 791 књиге за школску лектиру прикупљених од стране Градске библиотеке у Новом Саду.
Ова донација намењена је Заједничком већу општина Вуковар за децу која полазе у први разред основне школе у школској 2018/2019 години на територији источне Славоније, Барање и западног Срема.
Влатко Главаш в.д. равнатеља Црвеног крижа Вуковар примио је делегацију Црвеног крста Новог Сада коју су чинили Драган Лазић секретар, Александар Јокановић помоћник директора Градске библиотека у Новом Саду, Драган Љубинац волонтер-сарадник и Берић Осте логистичар.
Ђорђе Ћурчић, потпредседник Заједничког већа општина Вуковар и заменик жупана вуковарско сремске жупаније пожелео је добродошлицу делегацији и захвалио се на хуманитарној помоћи. Пријему су присуствовали и Радомир Чварковић, заменик жупана осјечко барањске жупаније, и Винко Лазић, секретар Заједничког већа општина Вуковар

Pin It on Pinterest