Izaberite stranicu

Seminar je organizovan u saradnji Gradske organizacije Crvenog krsta Novog Sada i Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u prostorijama objekta „Norcev“ na Fruškoj gori, u trajanju od 2 dana. Učesnike seminara je pozdravio Sekretar GOCK NS g-din Stahinja Gobeljić koji je ujedno i otvorio seminar i dao uvodnu reč.

Kompletnu organizaciju seminara vodila g-đa Milica Balunović a predavači su bili: Ljubinka Tončev Suzi, predavač CK i Josip Bošnjaković, iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine. Logističku podršku pružio je Radin Marko, takođe iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

Ukupno je bilo 16 polaznika iz Novog Sada, 3 saradnika iz službe za motivaciju Zavoda za transfuziju krvi u Nišu i 2 saradnika iz Službe za motivaciju Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine. Sa Novosadskog Univerziteta bilo je 6 učesnika, a 10 je bilo predstavnika srednjih škola. Od tog broja bila su 4 studenta i 12 profesora. Grupa je bila mlađe životne dobi i veoma kompaktna. Harmoničan odnos učesnika, posvećenost temama i aktivno učešće tokom rada u radionicama, doprineli su da realizacija seminara bude na visokom nivou.

Pin It on Pinterest