Izaberite stranicu

Црвени крст Новог Сада и Омладински савез удружења „Нови Сад Омладинска престоница Европе – ОПЕНС 2019“, потписали су Протокол о сарадњи у просторијама Црвеног крста Новог Сада, у уторак, 25. септембра у 11,00 часова.
Том приликом, ОПЕНС 2019 донирао је Црвеном крсту Нови Сад нову лутку за реанимацију за обуке у пружању прве помоћи, као и аутоматски спољашњи дефибрилатор (АЕД).
На конференцији за медије у званичном делу обратили су се Драган Лазић, секретар Црвеног крста Новог Сада и Вукашин Гроздановић, Координатор ОПЕНС 2019, а волонтери Црвеног крста Новог Сада демонстрирали су употребу лутке за реанимацију.
Омладинска престоница Европе Нови Сад 2019, а нарочито кроз рад њених организација оснивача, већ дуги низ година активно сарађују са Црвеним крстом Нови Сад – Градском организацијом. Препознат је значај сарадње и кроз пројектне активности ОПЕНС-а.
Поред подршке коју ОПЕНС пружа Црвеном крсту Новог Сада, а која се огледа и у донацијама ове и прошле године, препознат је значај сарадње и на другим догађајима и активностима ОПЕНС-а, али и организација партнера ОПЕНС-а.

Pin It on Pinterest