Izaberite stranicu

У четвртак, 30. децембра 2021. године, Ватерполо клуб Војводина и Црвени крст Нови Сад организоавали су трећи пут хуманитарно црвено-бело вече, на базену Слана бара. Гледаоци су имали прилику да поздраве ватерполисткиње које су одбраниле титулу Купа Србије. Ревијалне утакмице одиграле су све селекције Ватерполо клуба Војводина, а догађају су присуствовали и олимпијски, светски и европски шампиони Србије у ватерполу, који су поникли у Ватерполо клубу Војводина: Бранислав Митровић, Милош Ћук и Борис Вапенски.
Као и претходних година, улаз није наплаћиван, тако да су гледаоци донирали новогодишње пакетиће, слаткише, сланише и добровољне новчане прилоге, који ће бити уручени социјално угроженој деци поводом предстојећих празника.
Прикупљено је 100 новогодишњих пакетића и 10.600,00 динара новчаних прилога.
У име корисника, посебну захвалност упућујемо Драгану Ресановићу, председнику Ватерполо клуба Војводина и Марку Ћуку, директору, на организацији наведеног догађаја.
У среду, 12. јануара 2021. године, делегација Ватерполо клуб Војводина је уручила новогодишње пакетиће малшанима у просторијама Црвеног крста Новог Сада, Пионирска 12. Новогодишњи пакетићи су прикупљени у оквиру хуманитарне акције црвено-бело вече која је одржана 30. децембра 2021. године на затвореном базену Слана бара. Делегацију Ватерполо клуба Војводина су чинили  Драган Ресановић, председник Ватерполо клуба Војводина, Марко Ћук, директор и Драгољуб Рогач, првотимац.

Pin It on Pinterest