Izaberite stranicu

Црвени крст Новог Сада је у сарадњи са Градском управом за социјалну и дечију заштиту реализовао седмодневни рехабилитациони опоравак за 420 пензионера у бањско-климатским лечилиштима Јунаковић-Апатин (230 пензионера), Русанда-Меленци (94 пензионера) и Кањижа (96 пензионера) у периоду од 14. новембра до 20. децембра 2019. године.
Прва група пензионера испраћена је 14. новембра 2019. године, на седмодневни рехабилитациони опоравак у Бању Јунаковић – Апатин. Испраћају пензионера присуствовали су члан Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци, Тихомир Николић, помоћница градоначенлика, Љиљана Коковић и в.д. начелника градске управе за социјалну и дечију заштиту Вера Гркавац.
Помоћница градоначенлика за социјална питања- Љиљана Коковић, в.д. начелника градске управе за социјалну и дечију заштиту-Вера Гркавац и секретар Црвеног крста Новог Сада-Драган Лазић посетили су 16.12.2019. године Бању Јунаковић – Апатин. У бањи се тренутно налази 88 пензионера из Новог Сада, у оквиру седмодневног рехабилитационог опоравака. Делегацију је примила директор др Драгана Мрђенов и упознала са активностима ове институције

Pin It on Pinterest