Izaberite stranicu

У четвртак, 30. маја 2024. године, у просторијама Црвеног крста Новог Сада, ул. Пионирска 12, одржан је састанак са циљем представљања резултата Пројекта „Нова партнерства и могућности за иновативне и одрживе приступе социјалној интеграцији и интеграцији на тржиште рада рањивих група – НОВА“.

Састанку су присуствовали представници партнера у Пројекту из Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Центра за социјалну политику, Националне службе за запошљавање Републике Србије, Црвеног крста Београд и IPSOS.

Изузетно значајно је било присуство представнице Европске Комисије, госпође Каталин Шомоди, из Тима за друштвене иновације, ГД за запошљавање, социјална питања и инклузију.
Поред чланова Локалног тима из Црвеног крста Новог Сада, ментора Пројекта и представника ЗОЦ „Аџија“, састанку су присуствовала и три корисника Пројекта, са којима се разговарало о њиховим мотивима за укључивање, искуствима, задовољству и плановима након завршене обуке.

Пригодном презентацијом су представљени резултати пројекта НОВА, у Новом Саду.

Поменути састанак је био наставак Међународне конференције пројекта НОВА, одржане у Љубљани од 27. до 29. маја 2024. године, на којој је, из Црвеног крста Новог Сада, присуствовала координатор Пројекта, Мира Алимпић.

Pin It on Pinterest