Izaberite stranicu

Црвени крст Србије је 11. марта 2023. године, у седишту, у Београду, Симина 19, организовао састанак тренера који релизују Програма борба против трговине људима у градовима и општинама, у временском периоду од 10.00 до 17.00 часова.
Нашу организацију, на састанку су представљале волонтерке, тренери из наведеног програма: Наталија Свилар, Наташа Чанак и Сара Митричевић.
Основни циљеви састанка су били:
– унапређење теоријских знања потребних за реализацију активности,
– сагледавања и бележења конкретних кључних елемента неопходних за одржавање потребног квалитета спровођења информативних радионица Програма
– и размене искустава у досадашњем раду.
У својству екстерних предавача на скупу су учествовали госпођа Сања Савић из Центра за заштиту жртава трговине људима и проф. др Милан Жарковић са Криманилистичко-полицијске академије у Београду.
Модератор састанка је била Јелена Анђелић, стручни сарадник за међународну сарадњу и координатор програма борбе против трговине људима Црвеног крста Србије.
Састанку је присуствовало 49 учесника из следећих организација Црвеног крста: Аранђеловац, Ваљево, Вождовац, Врање, Вршац, Зрењанин, Зубин Поток, Ивањица, Ковин, Крагујевац, Краљево, Крушевац, Лазаревац, Неготин, Нови Сад, Панчево, Прокупље, Рума, Стара Пазова, Стари Град, Суботица, Сурчин, Чукарица и Шабац.

Pin It on Pinterest