Izaberite stranicu

Поводом Дана града у Бијељини је 24. Септембра 2014. год са почетком у 18 00 часова одржана Свечана седница Градске скупштине на којој су подељене захвалнице донаторима који су народу Семберије помогли у току разорне поплаве у мају и у обнови након катастрофе.
У Центру за културу захвалнице су свечано уручене представницима институција, организација и појединаца из Републике Српске и земаља окружења, све до Аустралије, који су помагали Бијељини у поплавама.
Секретар Градске организације Црвеног крста Новог Сада Драган Лазић примио је ово признање у име наше Организације од Градоначелника Миће Мићића.
После свечаности одржан је састанак са колегама из других организација Црвеног крста Босне и Херцеговине (Мостар, Фоча, Источно Сарајево, Пале и др.) на коме се разговарало о месту и улози Црвеног крста у ванредним ситуацијама. Наш Секретар, Драган Лазић разговарао је са Генералним секретаром Црвеног крста Републике Српске Ђоком Михајловићем и Секретаром Градске организације Црвеног крста у Бијељини Перицом Глигићем о будућој сарадњи а саговорници су пренели захвалност и похвале за ангажовање и помоћ Црвеног крста Новог Сада у мајским поплавама.

Pin It on Pinterest