Izaberite stranicu

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine 16.decembra 2011.g. organizovan je, tradicionalni, Završni radno-svečani sastanak sa organizatorima akcija DDK – 137 učesnika.

Prisutnima su se obratili: predsednik Crvenog krsta Novog Sada Prof.dr Mira Govorčin, zamenik direktora Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine dr Gradimir Dimitrijević, sekretar Crvenog krsta Novog Sada Strahinja Gobeljić, Josip Bošnjaković – koordinator propagande Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, Milica Balunović – koordinator DDK Crvenog krsta Novog Sada, predstavnik Terenske jedinice Nađa Maksić, predsednik Izvornog kluba 100 Miodrag Đukić. Na Sastanku su sumirani rezultati rada za 2012.godinu i donet Operativni plan akcija DDK za 2013.godinu.

Ohrabrujući je podatak da ni ove godine u Novom Sadu nije bilo problema u oblasti DDK, naprotiv, prema rečima dr Gradimira Dimitrijevića i Josipa Bošnjakovića, iz Zavoda za transfuziju krvi, Zavod je ove godine morao da planirane akcije DDK orijentiše prema potrebama krvi u Novom Sadu, koje su bile smanjene. Shodno tome, opravdano je očekivati i smanjeni broj uzetih jedinica krvi u odnosu na 2011.godinu. I u 2013.godini akcije će biti prilagođene potrebama klinika, te će s toga doneti Plan akcija tokom godine biti usklađivan. Na Sastanku su uručena imenovanja sekretarima organizacija i aktiva DDK u novosadskim srednjim školama, fakultetima, preduzećima i mesnim zajednicama.

U nastavku večeri organizovana je večera i druženje.

Pin It on Pinterest