Izaberite stranicu

Едуковани волонтери Црвеног крста Новог Сада у пружању прве помоћи су, и ове године, били на располагању посетиоцима зимске манифестације „Ледена шума“ у Дунавском параку, сваког дана у периоду од 16. децембра 2022. до 15. јануара 2023. године.

Седма по реду новосадска зимска манифестација „Ледена шума“ свечано je отворена у петак, 16. децембра 2022. године, у 19.00 часова а посетиоце су и ове године у празнично декорисаном амбијенту Дунавског парка дочекали локални сценски уметници и музички састави који су својим наступима уз традиционални ватромет најавили почетак најдуже зимске манифестације у Србији.

Клизалиште „Ледене шуме“ ове године се простирало на 700 квадратних метара, и било је отворено за клизаче сваког дана у седам термина који су трајали по сат и по времена, почевши од 9.00 часова пре подне па све до 21.00 час у вечерњим сатима.
На наведеној манифестацији било је ангажовано 25 волонтера који су остварили 480 волонтерских сати рада. Било је око 100 лакших интервенција које су наши волонтери збринули.

Pin It on Pinterest