Izaberite stranicu

Црвени крст Новог Сада је 3. марта 2022. године примио донацију хигијенских сетова за кориснике Народних кухиња и осталих угрожених група и појединаца која је обезбеђена посредством Министарства здравља Репупблике Србије кроз пројекат „Хитан одговор на Covid -19”. Садржај хигијенског сета: 50 заштитних хигијенских маски, 10 ком сапуна, 5 ком гела за дезинфекцију руку и информативни лифлет.

Волонтери Црвеног крста Новог Сада су, дана 10.марта 2022. године, корисницима Програма Народне кухиње, на пунктовима за поделу куваних оброка у Футошкој 14 и у Клубу пензионера „Олга Петров“, Футошка 67 поделили укупно 273 хигијенска сета, а у магацину Црвеног крста Новог Сада 127 сетова корисницима новчане социјалне помоћи из приградских насеља који добијају ланч пакете из програма Народне кухиње.

Министарство здравља је обезбедило и постере у боји намењене информисању корисника у којима су илустроване препоручене превентивне мере, као и пакет хигијенских средстава за потребе одржавања хигијене на дистрибутивним пунктовима.

Pin It on Pinterest