Пионирска 12, 21000 Нови Сад | Тел. 6622-755 | Факс. 523-945 | info@gockns.org.rs

У организацији Црвеног крста Новог Сада, Градске библиотеке у Новом Саду, Библиотеке Матице српске, Градске народне библиотеке „Жарко Зрењанин“ из Зрењанина, Елетротехничке школе „Михајло Пупин“ из Новог Сада, Издавачког предузећа „Школска књига“ из Новог Сада и Издавачке куће „Прометеј“ из Новог Сада, прикупљено је 1.250 књига за школску библиотеке Основне школе „Милан Ракић“ у Горњој Топлици, општина Мионица. Координатор акције био је Драган Љубинац из Месне заједнице „Видовданско насеље“ у Новом Саду.
Акција је покренута на молбу ученика и наставника ОШ „Милан Ракић“ у Горњој Топлици, јер њихова школска библиотека има мали број књига, са углавном неактуелним насловима. Прикупљене књига садрже школске уџбенике и лектиру, дечју књижевност, белетристику и стручне књиге, тако да ће приновљени књижни фонд користити и деци и одраслим корисницима библиотеке.
Књиге су, ангажовањем Црвеног крста Града Новог Сада – Градске организације дистрибуиране и уручене представницима ОШ „Милан Ракић“ у Горњој Топлици, у четвртак, 21. септембра 2017. године

Pin It on Pinterest