Пионирска 12, 21000 Нови Сад | Тел. 6622-755 | Факс. 523-945 | info@gockns.org.rs

Crveni krst Novog Sada je tradicionalno organizovao Godišnju skupštinu za mlade volontere Crvenog krsta.

Godišnjoj skupštini prisustvovali su gosti iz sledećih organizacija Crvenog krsta: Banjaluka, Tuzla, Osijek, Voždovac, Užice, Šabac, Kikinda, Zrenjanin, Subotica, Sombor, Kragujevac, Pančevo i drugi (oko 50 učesnika).

Izveštaj o radu Omladinske terenske jedinice “Jovan Jovanović Zmaj” je prezentovan 19.aprila 2008.g. u 14,00 sati u Klubu mladih Crvenog krsta Novog Sada (Pionirska 12), gde su ljubazni domaćini ugostili učesnike svečanim koktelom. Nakon završetka Skupštine i dodele priznanja istaknutim članovima, naši gosti sa ljubaznim domaćinima su iskoristili lepo vreme i proveli dan upoznavajući kulturne znamenitosti Novog Sada i Petrovaradinske tvrđave.

Centralna žurka je održana u klubu “Stara zvezda” i počela je u 21,00 čas, a trajala do… gde su mladi volonteri uživali u dobrom raspoloženju i zabavi a sjajnu atmosferu su upotpunili trubači. Nedelja, 20.april 2008.god. je, nažalost, bio dan za rastanak, ali je i ova Skupština pokazala da su mladi neiscrpni izvor entuzijazma i poleta i da je to jedan od najvrednijih delova Crvenog krsta.

Pin It on Pinterest