Izaberite stranicu

На позив Црвеног крста Зрењанина представници наше организације, учествовали су на градском такмичењу екипа у пружању прве помоћи које је организовано у суботу, 13. маја 2023. године, поводом обележавања Недеље Црвеног крста. Нашу организацију је представљала првопласирана екипа подмлатка са градског такмичења (6 чланова) и стручни тим (5 чланова).

Такмичење је реализовано на шест радних тачака и шест едукативно забавних пунктова лоцираних на Тргу слободе, испред Градске куће и у Градској башти.

Пре такмичења, Црвени крст Зрењанин је организовао показну вежбу „Трг слободе 2023“. Вежбом је приказано спашавање, евакуација и збрињавање унесрећених из Градске куће која је захваћена пожаром. Вежба је реализована у сарадњи са Градском управом града Зрењанина, Ватрогасно спасилачким батаљоном Зрењанин, Службом хитне медицинске помоћи, делом Јединице Цивилне заштите опште намене.

На такмичењу су учествовали и представници Црвеног крста Суботице и Црвеног крста Арада (Румунија).
Црвени крст Новог Сада се захваљује Црвеном крсту Зрењанин на позиву и гостопримству а посебну захвалност упућујемо секретару Александри Танасијевић на одличној организацији догађаја.

Pin It on Pinterest