Црвени крст Новог Сада је на позив Црвеног крста Зрењанина учествовао у тродневном Кампу омладине под називом „Води добрим примером“, одржаном у периоду од 26. до 28. новембра 2021. године, у Одмаралишту Црвеног крста Вршац на Вршачком брегу.
Наши млади волонтери Анђела Азлем и Давид Борош су имали прилику да се упознају са историјом Црвеног крста, Етичким кодексом за волонтере и запослене, Тимским радом, да науче како да организују активности и акције Црвеног крста, који су изазови у односима са медијима, односно кризно комуницирање и др.).
На Кампу Црвеног крста Зрењанин учествовало 35 волонтера из Зрењанина и по два млада волонтера из Суботице, Сремске Митровице и Новог Сада. Камп Црвеног крста Зрењанин је био прилика да осим усвајања нових знања волонтери упознају своје колеге из других места, да се друже и размене искуства у досадашњем волонтерском раду како би били квалитетнији и спремнији за извршавање нових задатака.
Црвени крст Новог Сада упућује честитке шесточланом реализаторском тиму Црвеном крсту Зрењанин и секретару Александри Танасијевић на одлично организованом Кампу, и захвалност на срдачности и гостопримству током трајања ове активности.

Pin It on Pinterest