Izaberite stranicu

Црвени крст Новог Сада je у суботу 22. априла 2023. године, на позив Црвеног крста Суботица учествовао, на градском такмичењу у пружању прве помоћи и реалистичком приказу повреда, обољења и стања које је одржано у Средњој медицинској школи у Суботици, Београдски пут 126.

Екипа омладине (6 чланова) Црвеног крста Новог Сада у пратњи стручног тима,  ревијално je учествовале на овом такмичењу. У стручном тиму су били: прим. др Биљана Савић, члан Управног одбора и председница комисије за здравство, др Драган Лазић, секретар, Дејан Вучковић, стручни сарадник, Александра Милић, координатор (судија на такмичењу) и Сергеј Цицвара, инструктор у пружању прве помоћи (судија на такмичењу).

У ревијалном делу учествовали су представници Црвеног крста Зрењанин, Црвеног крста Крагујевац, Црвеног крста Бачка Топола, Црвеног крста Бар и Црвеног крста Тиват (Црна Гора).

Срдачним домаћинима упућујемо честитке на добро организованом такмичењу, захвалност на гостопримству, а победницима честитамо на успеху. Посебну захвалност упућујемо секретару Црвеног крста Суботица др Синиши Трајковићу.

Pin It on Pinterest