Izaberite stranicu

Централни магацин Црвеног крста Новог Сада

Компанија Marera Properties POBEDA INDUSTRIAL COMPLEX d.o.o. Petrovaradin, уступила је свој магацински простор од 1660 квадратних метара Црвеном крст Новог Сада за складиштење и дистрибуцију хуманитарне помоћи. Магацински простор се налази у оквиру Индустријског парка Победа у Петроварадину, Раде Кончара 1А, на свега 3 километра од центра Новог Сада.
Пре уступања простора Marera Properties је извршила комплетну реконструкцију и адаптацију на магацину по највишим светским стандардима, у периоду од децембра 2020. до априла 2021). Нашој организацији су на располагању осим магацинског простора и три канцеларије, које ће допринети подизању нивоа услуга у оквиру магацинског пословања а све на добробит крајњих корисника наших услуга.
Компанија Marera Properties се бави инвестирањем у некретнине, аквизицијом, развојем, изнајмљивањем и управљањем некретнинама комерцијалне намене.
Црвени крст Нови Сад-Градска организација изражава велику захланост компанији Marera Properties на показаној друштвеној одговорности и помоћи социјално најугроженијим корисницима.

Осте Берић

Снежана Берић
021/310-7672
magacin@gockns.org.rs

Црвени крст Новог Сада – Градска организација користи магацински простор у Петроварадину, ул. Раде Кончара 1. Развијен је транспортни капацитет, као и висок ниво знања из ове области, у складу са потребом локалне заједнице.

На годишњем нивоу дистрибуира се око 1.000 тона хуманитарне помоћи. МК ХОЛДИНГ д.о.о. Београд , ограна Победа Петроварадин, je од 1. септембра 2012. године, уступила на коришћење магацински простор нашој организацији, укупне површине 2.130 m2.

Црвени крст Новог Сада – Градска организација се захваљује, у име корисника, Холдинг компанији MK Group d.o.o. Београд на друштвеној одговорности.

Pin It on Pinterest