Поводом обележавања Недеље Црвеног крста од 8. до 15. маја под овогодишњом темом „Незаустављиви” коју је определила Међународна федерација друштава Црвеног крста и Црвеног полумесеца, Црвени крст Новог Сада је 10. маја 2021. године поделио играчке деци корисника програма Народне кухиње Црвеног крста Новог Сада на два дистрибутивна пункта: у Футошкој улици бр. 14 и у Клубу пензионера „Олга Петров“, Футошка улица бр. 67. Играчке су прикупљене током године од грађана Новог Сада. Такође, деци су подељенe свеске из донације Црвеног крста Београд и кексићи из донације Центра за основну полицијску обуку Сремска Каменица.
Корисницима Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама Града Новог Сада подељене су мајице из донације Међународне православне добротворне организиације (IOCC) и свеске из донације Црвеног крста Београд.
Штићеницима СОС Дечијег села „Др Милорад Павловић” Сремска Каменица и ученицима ШОСО „Др Милан Петровић” уручена је донација апотеке Зегин, као и дечија гардероба и обућа из донације Арно Гујона.

Pin It on Pinterest