Izaberite stranicu

Осма по реду манифестација „Ледена шума“ одржана је у периоду од 15. децембра до 14. јануара у Дунавском парку, a свечано je отворена у петак, 15. децембра 2023. године, у 18.00 часова. У празнично декорисаном амбијенту Дунавског парка посетиоцима је и ове године, у сусрет зими и током новогодишњих празника, омогућен најбољи спој дружења, клизања, забаве на отвореном и разноврсних културних дешавања.

Едуковани волонтери Црвеног крста Новог Сада у пружању прве помоћи су, и ове године, сваког дана, били на располагању посетиоцима, једнe од најдражих зимских манифестација у Србији.

У саставној понуди Ледене шуме налазило се велико и лепо уређено клизалиште које се састојало из централног, наткривеног дела и његове пратеће, кружне стазе која је била постављена око језера у Дунавском парку. Клизалиште „Ледене шуме“ ове године се простирало на 700 квадратних метара, и било је отворено за клизаче сваког дана у седам термина који су трајали по сат и по времена, почевши од 9.00 часова пре подне па све до 22.00 часа у вечерњим сатима. На програму манифестације било је мноштво културних дешавања, едукативних дружења, изложбених активности и хуманитарних сусрета.

Pin It on Pinterest