Izaberite stranicu

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine 16.decembra 2011.g. organizovan je, tradicionalni, Završni radno-svečani sastanak sa organizatorima akcija DDK – 123 učesnika. Prisutnima su se obratili: predsednik Crvenog krsta Novog Sada Prof.dr Mira Govorčin, zamenik direktora Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine Doc.dr Radmila Jovanović, sekretar Crvenog krsta Novog Sada Strahinja Gobeljić, Josip Bošnjaković – koordinator propagande Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, Milica Balunović – koordinator DDK Crvenog krsta Novog Sada.

Na Sastanku su sumirani rezultati rada za 2011.godinu i donet Operativni plan akcija DDK za 2012.godinu. Ohrabrujući je podatak da ni ove godine u Novom Sadu nije bilo problema u oblasti DDK, naprotiv, prema rečima Doc.dr Radmile Jovanović i Josipa Bošnjakovića, iz Zavoda za transfuziju krvi, Zavod je ove godine morao da planirane akcije DDK orijentiše prema potrebama krvi u Novom Sadu, koje su bile smanjene. Shodno tome, opravdano je očekivatii smanjeni broj uzetih jedinica krvi u odnosu na 2010.godinu. Novina je da će se i u 2012.godini akcije prilagođavati potrebama klinika, te će s toga doneti Plan akcija tokom godine biti usklađivan.

Na Sastanku su uručena imenovanja sekretarima organizacija i aktiva DDK u novosadskim srednjim školama, fakultetima, preduzećima i mesnim zajednicama. U nastavku večeri organizovana je večera i druženje.

Pin It on Pinterest